انتصاب سرپرست جدید پژوهشگاه هوافضا

طی حکمی از سوی سرپرست سازمان فضايي ايران، دکتر محمّد ابراهيمی به سمت سرپرست پژوهشگاه منصوب شدند.

انتصاب سرپرست جدید پژوهشگاه هوافضا

در جلسه‎ای که دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 در محل پژوهشگاه هوافضا برگزار شد، نخست جناب آقای دکتر حميد فاضلی سرپرست سازمان فضايي ايران مطالبی را در خصوص ساختار جديد سازمان فضايي ايران و جايگاه پژوهشگاه هوافضا در اين ساختار ايراد فرمودند. همچنين با اشاره به طراحی و ساخت نخستين نسخه از کاوشگر 4 که در واپسين روزهای سال گذشته با موفقيت پرتاب شد، نقش دکتر محمّد ابراهيمی را در اين موفقيت برشمردند. ايشان در ادامه با استناد به آيه شريفه "ان الله یامرکم ان تودوا الامانات ال اهلها" دکتر ابراهيمی را به واسطه شايستگی، تعهد و تجارب ارزشمندشان به سمت سرپرست پژوهشگاه هوافضا منصوب کردند.

انتصاب سرپرست جدید پژوهشگاه هوافضا

ايشان در پايان سخنان خود ابراز اميدواری کردند که همکاران پژوهشگاه با همدلی در راستای اهداف سازمان فضايي ايران و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند.
در ادامه دکتر محمّد ابراهيمی نيز مطالبی را درخصوص طرح ارسال انسان به مدار کره زمين که تاکنون فقط توسط سه کشور انجام شده و حاوی نکات علمی و فنی پيچيده‎ای است عنوان کردند. ايشان از اين طرح به عنوان يک هدف ملّی ياد کردند.

دکتر محّمد ابراهيمی دارای مدرک دکترای مهندسی مکانيک از دانشگاه صنعتی شريف هستند و از سال 1384 به عنوان عضو هيئت علمی پژوهشی در پژوهشگاه هوافضا فعاليت می‎کنند. ايشان به مدت دو سال سرپرستی معاونت پژوهشی پژوهشگاه را بر عهده داشتند و در پرتاب کاوشگرهای 2 و 3 نيز به عنوان نماينده پژوهشگاه و مديرفنی حضور داشته و در طرح کاوشگرهای 4 و 5 مسئوليت مديريت سيستمی را برعهده دارند.